Menu & reservationer

Alt vi serverer er tilberedt af økologiske råvarer fra bæredygtige landmænd og vinproducenter, der har det til fælles, at de arbejder med omtanke og kærlighed fra jord til bord. Menuen skifter alt efter årstidens lokale råvarer.

Fredag ​​og lørdag aften tilbyder vi udelukkende en fast menu, som på bedste vis introducerer alle vores favoritter fra sæsonen. Begge menuer kan ledsages af en vinmenu.

3 retter – Il Buco Introduction 395 kr. 
5 retter – Il Buco Experience 595 kr. 

Morgen & Frokost
Snacks (Fredag-Lørdag)
Aften (Søndag-Torsdag)
Aften (Fredag-Lørdag)
Vinkort 

Hvis du har allergier og andre forbehold, bedes du af hensyn til planlægning af menuen give os besked mindst 24 timer før dit besøg. Skriv direkte i bookingformularen, eller kontakt os på booking@ilbuco.dk.

Kontakt os venligst senest 24 timer i forvejen, hvis du ikke kan nå din reservation – og følg vores afbestillingspolitik. Du kan læse mere om aflysninger ved booking, og du modtager også alle de nødvendige oplysninger via bekræftelsesmailen.

Åbningstider

Besøg os alle ugens dage. Fra 7.30-9.30 tilbyder vi let morgenmad, bagværk og kager. Vores varme køkken er åbent fra 9.30 till 15.00. Ingen bordreservation i dagtimerne, drop bare ind.

Bemærk, ingen brug af laptops i restauranten efter kl. 17.00, tak.

Aftenmenu serveres fra 17.30-21.30, søndag til torsdag og 17.30-22.00 fredag og lørdag. Drikkevarer til midnat. Du er altid velkommen til at droppe ind og nyde et glas og en snack, men vi anbefaler, at du reserverer bord til aften.

Hunde i visse størrelser er tilladt i restauranten, men under hensyntagen til andre gæster og personale. Fortæl os, hvis du har en firbenet ledsager med, så vil vi se om det kan lade sig gøre, og finde det bedste bord til dig.

Du kan købe gavekort til Il Buco lige her.