Il Buco Bakery

Hver morgen før solen står op er vores team af bagere i gang med dagens produktion af 100% økologisk certificeret surdejbrød- og boller, rugbrød, croissanter og andet bagværk og kage. Vi bager alting med afsæt i lokale råvarer.

Fastelavnsboller 
Januar og februar står i fastelavnsbollens tegn. I år kan du forudbestille, så du ikke går forgæves – det gør du ved at skrive til os her.  Vær opmærksom på, at din ordre først er noteret, når du har modtaget en e-mail bekræftelse fra os. Vi sælger også fastelavnsboller i restauranten, uden bestilling.

Take-away 
Vi fører et udvalg af take-away bagværk i restauranten hver morgen fra kl. 7.30 til udsolgt. Ønsker du at bestille større mængder så forudbestil meget gerne på mail til bageriet 

Udover at bage til os selv og til vores søsterrestaurant La Banchina leverer vi også brød og bagværk til forskellige caféer, kaffebarer og restauranter i København.

Her kan du finde instruktioner til at bage med vores surdejsstarter og bake-off croissants.